Klostergade 49, 7770 Vestervig

40 25 30 90

Kiropraktor Thy

Hvor er det kroppen giver dig besvær i dit liv?

Døjer du med hovedpine, skuldersmerter, hold i nakken, iskias eller ondt i ryggen, så læs mere herunder, hvor der løbende kommer nye artikler.

Billedet viser, hvor i kroppen kiropraktorens patienter ofte har problemer. Man kan opleve smerte eller besvær med bevægelser og daglige gøremål i flere områder af kroppen, men ofte er det mest generende område årsagen til, at man søger hjælp. 

Kiropraktor Thy kan hjælpe dig med af få afklaret, hvad dit problemet er og om du har flere problemer, der hænger sammen og som skal afhjælpes for, at du får det godt på den lange bane. F.eks. kan man lide af hovedpine uden at være opmærksom på samtidigt at have kæbesmerter, nakkesmerter eller at skulderområdet er stramt og ikke fungerer så frit som vanligt. Det kan også være en hjælp at få afklaret, om andre dele af livets områder står i vejen for, at du kommer godt på vej igen.

Ved Kiropraktor Thy hjælpes mange patienter med at finde sammenhænge og muligheder i deres liv, der gør, at fysikken og bevægelserne i kroppen virker bedre.

Hvor er det i kroppen du har ondt og ikke fungerer?

Eksempler fra Thy: 

Svineavleren fra Sønderhå var snublet i stalden og fået et hold i bækkenet

Butiksmedarbejderen fra Stagstrup kunne ikke længere holde til at sætte varer på plads pga. smerter ved ribben og lænden.

Jægeren ved Thyholm havde kraftige smerter, der strålede ud mod hælen og kunne ikke gå eller sidde.

En ung mand fra Heltborg var lige startet job på slagteriet og havde smerter i underarmen.