Klostergade 49, 7770 Vestervig

40 25 30 90

Kiropraktor Thy

Kiropraktoren i Thy​

Jeg kan hjælpe patienter med at få bedre funktion i muskler, led og i livet.

Ryg- og lændesmerter er en af de største lidelser i DK

Mit navn er Lotte Krogh, jeg er kiropraktor og intensiv sygeplejerske. I sommeren 2022 åbnede jeg Kiropraktor Thy. Det er en moderne kiropraktisk klinik i Vestervig Sydthy – nær havet og i læ af bakker og skov.

Jeg blev uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2020.

Kiropraktorer er autoriserede sundhedspersoner, der specialiserer sig praktisk og videnskabeligt inden for muskel- og skeletsygdomme.

Uddannelsen varer 5 år og ca. halvdelen af studiet er identisk med lægeuddannelsen. Det sikrer, at kiropraktorer har en meget stor viden om menneskets anatomi, fysik, biokemi og sygdomme. Uddannelsen indeholder også en stor del praktisk undersøgelse og behandling af muskel- og skeletproblemer. I de sidste 2 studieår undervises man i at kunne stille diagnoser for almindelige sygdomme og man arbejder praktisk med patienter under mange måneders praktikophold på hospitalsafdelinger for gigtsygdomme, knoglesygdomme, arbejdsmedicinske klinikker og på specialiserede rygcentre.

Det kræver yderligere 1 års praktisk turnusuddannelse i en almindelig kiropraktisk klinik for at få godkendelse til at arbejde selvstændigt som kiropraktor med alle patienttyper i egen klinik.

Min turnusansættelse foregik i Dokken i Thisted, et behandlerhus, hvor praktiserende læger, speciallæger, kiropraktorer, fysioterapeuter og en psykolog arbejder under samme tag. Derefter fik jeg ansættelse som kiropraktor i Lemvig indtil muligheden for at åbne klinik i Thy opstod.

Jeg har arbejdet mange år som sygeplejerske i hjertespecialet og på intensiv afdeling. Det gør, at jeg som kiropraktor møder mine patienter med en unik, stor og meget bred erfaring i ”rygsækken”.

Jeg har øje for og tager hånd om en persons problem – ”hele vejen rundt”

Uddannelsen som kiropraktor tager 5 år på universitet, samt 1 år i turnus

Jeg giver god tid til, at vi kan drøfte den samlede helbredshistorie, dine andre sygdomme, medicin, arbejds- og hverdagsaktiviteter og om trivsel inden jeg afgør, hvad helbredsproblemet skyldes.

Det glæder mig at bruge min faglige viden til at hjælpe dig til at leve så godt, så længe og så selvstændigt som helbredet tillader. Grundigt, opmærksomt og med et smil!