Klostergade 49, 7770 Vestervig

40 25 30 90

Kiropraktor Thy

Journalen ved kiropraktoren

Når du henvender dig til en autoriseret sundhedsperson som kiropraktoren, skal der føres journal for hver patient og for hver konsultation – det siger loven.

Journalen skal indeholde en samlet beskrivelse af din helbrestilstand, en plan for behandlingen og notater om, hvordan udviklingen er.  Journalpligten for kiropraktoren er for at din sikkerhed og for at dokumentere det sundehdsproblem, du har og hvilken behandling og udvikling du gennemgår. Det sikrer dig også, så vi holder det rette fokus og når i mål med behandlingen. Journalen opbevares i klinikkens journalsystem, så vi altid kan vende tilbage til, hvad der blevet arbejet med, hvis der senere opstår sprøgsmål. Du vil derfor ved Kiropraktor Thy opleve, at jeg læser i din journal og tilføjer noter, mens vi arbejder med dit problem. Du ret til at få en kopi af din journal udleveret eller videresendt til en anden behandler.

Hvis du har været i et behandlingsforløb efter en skade eller ulykke og din forsikring skal vurdere skadesgrad, beder de ofte om en kopi af din jorunal. Det udleverer Kiropraktor Thy selvfølgelig gerne, hvis du giver dit samtykke til det.

Som afslutning af et almindeligt behandlingsforløb spørger jeg dig, om din læge må få en kort udtalelses fra Kirorapktor Thy om dit forløb og din diagnose. Hvis vi i dit behandlingsforløbet ved Kiropraktor Thy støder på problemer, som kiropraktoren ikke er den rette til at hjælpe dig med, ringer eller skriver jeg til din læge med min vurdering – hvis du giver samtykke til det. Det er for at din hjælp fra sundhedsvæsenet bliver bedst mulig.