Klostergade 49, 7770 Vestervig

40 25 30 90

Kiropraktor Thy

Forsikringsbevillinger til betaling for behandling ved Kiropraktor Thy

Forsikringer, der betaler for kiropraktorbehandling er Pension Danmark, Tryg, Falck, Nordic Netcare, PFA og Top Danmark er selskaber som Kiorpraktor Thy samarbejder med dagligt

Forsikringer, der betaler for kiropraktorbehandling, er noget man ofte har som en del af sin pensionsordning gennem arbejdet.

Der er også muligheder at få hjælp til betalingen, hvis du selv har tegnet en ekstra sundhedsforsikring f.eks. via Sygesikringen Danmark eller sammen med din ulykkes- eller indboforsikring.

Oftest ønsker selskaberne, at du melder en skade hos dem via telefon eller online, så de kan vurdere sagen inden de kan udstede en betalingsgaranti for det problem, du har bedt om hjælp til.

Selskaber som Pension Danmark, Tryg, Falck, Nordic Netcare, PFA og Top Danmark er selskaber som Kiorpraktor Thy samarbejder med dagligt.

Oftest ønsker selskaberne, at du melder en skade hos dem via telefon eller online, så de kan vurdere sagen inden de kan udstede en betalingsgaranti for det problem, du har bedt om hjælp til.

Nogle selskaber kan booke en tid direkte i klinikkens kalender og derved give klinikken direkte besked om forsikringsdækningens omfang. Andre selskaber udsteder en behandlignsgaranti til dig direkte på mail, som du skal medbringe til klinikken. Brevet indeholder de betalingsoplysniger som er nødvendige, for at klinikken kan afregne direkte med selskabet, så du ikke selv stå for betalingen.

Nogle selskaber kan booke en tid direkte i klinikkens kalender og derved give klinikken direkte besked om forsikringsdækningens omfang

For at både du, forskikringsselskabet og klinikken får det bedste samarbejde om dit problem, er det vigtigt at vi, når du kommer til klinikken, gennemgår, hvilken type og omfang af behandling din forsikring dækker.

De fleste forsikringsselskaber foretrækker at udstede behandlingsvebillinger til afgrænsede kropsområder, f.eks. et ”lændeproblem”. Det betyder at, hvis du samtidigt har et andet problem, f. eks. et ”nakkeproblem”, så ønsker forsirkings- og pensionsseleskaberne , at du kontakter dem igen for at vurdere ”nakkeproblemet” som en ny sag. Hvis du så har 2 samtidige problemer, skal vi forud for konsultationen aftale, hvilket problem tiden skal bruges på.

Der er mange fordele ved at have en sundhedsforsikring og en af de helt specielle fordele ligenu er for dig, der har Pension Danmark forsikring. Og det er altså hvis du omvendt er så uheldig, at have lændesmerter. Læs mere om det her

Eksempler fra Thy: 

Butiksmedarbejderen fra Stagstrup kunne ikke længere holde til at sætte varer på plads pga. smerter ved ribben og lænden.

En kvinde med fra i Hanstholm kom pga. smerter ved håndleddet og albuen efter hun havde fået nyt arbejde på en fiskefabrik.

En ung mand fra Heltborg var lige startet job på slagteriet og havde smerter i underarmen.

En yngre mand fra Vilsund havde arbejdet hårdt på fabrikken hele sommeren og fået diskusprolaps i lænden.

En sommerhusgæst havde samlet sjove murstensrester op ved Helligsø på en lang travetur. Hun henvendte sig fordi hendes hælspore var blusset op igen. Hun havde kontaktet sit forsikringsselskab, der havde booket en tid til hende i Kiropraktor Thy´s kalender.

Maskinarbejderen fra Hvidbjerg havde igen fået ondt i ryggen. Det plejede at gå over efter få behandlinger ved kiropraktoren.