Klostergade 49, 7770 Vestervig

40 25 30 90

Kiropraktor Thy

I denne juletid er der noget helt specielt ved at bevæge sig rundt udenfor i naturen. Luften er frisk og ren, og alt er dækket af et tykt lag sne. Træerne ser ud som om de smiler, mens julelysene blinker fra husenes vinduer. Det er en tid til at nyde roen, reflektere over året der gik, og glæde os over de mennesker vi holder af. Lad os tage tid til at beundre skønheden i vores verden og fejre livets mange mirakler. God jul!

På vej mod Jul og masser af sne udenfor….

Måske er du så heldig, at du har et fortov og snerydning på programmet, så fortvivl ikke – det giver  god træning for arme, ryg og kredsløbet.

Og måske er du heldig at få mulighed for det flere gange på en dag 😉

Det er en god ide at varme kroppen godt op inden du starter, så du ikke får overrasket kroppen med noget uvant.

Balance øvelser styrker ryggen og ben

Strække dig ud og svinge armene over skulderhøjde

At lave strækøvelser kan have en positiv indvirkning på din sundhed og velvære. De hjælper med at forbedre fleksibiliteten, reducere muskelspændinger og forbedre blodcirkulationen.

Bøje dig ned 10 gange i træk når du alligevel skal binde skoene. Det løsner og varmer op i ryg, ben og bagdel.

Boldspil er en stor del af vores kultur og en sjov måde at holde sig i form på.

Tage sneskvolen i strakt arm og dreje overkroppen ud til siden så langt du kan nogle gange i træk – men husk begge sider, så ryg og arme vænnes til, at det er her træningen kommer til at foregå.

Når du skovler er det god og skånsom styrketræning, hvis du skifter side mange gange undervejs for at undgå overbelastninger eller hold i ryggen dagen efter.

Sne-lege er sjove og gode bevægelser for kroppen uanset om du er barn eller voksen…

Vinteren er en fantastisk tid for sportsentusiaster. Med frosten, der har sat sit præg på landskabet, er der mulighed for at deltage i en række spændende aktiviteter. Vandreturer, skøjteløb, skiløb - listen er lang. Disse sportsgrene kræver både fysisk formåen og mental koncentration, samtidig med at de byder på utallige eventyr og mindeværdige oplevelser. Så tag din hat, handsker og varme jakke på, og lad os komme ud og nyde det kolde vejr!

Måske skal du bygge snemand, snehule eller på skøjtebanen med ungerne i Struer https://lydensby.dk/nyheder/struer-skoejtebane/

eller bare på en skumringstur i raskt trav til Lodbjerg Fyr?

Lodbjerg Fyr er kendt for sin fantastiske trappe, der strækker sig op til toppen med panoramaudsigt over havet. At klatre op ad trapperne kan virke udfordrende, men belønningen er utrolig - en unik oplevelse og en sund motion. Nyd den friske luft, den smukke natur og den stille ro, mens du bevæger dig mod toppen. God tur!
Lodbjerg Strand er et perfekt sted for dem, der elsker at slappe af og nyde naturens skønhed. Her kan du gå en langsom vandring langs stranden og lade dig beruse af de blide lyde af bølgerne, der bruser mod sandet, eller en længere tur til Agger. Mens solen går ned bag horisonten, vil du opdage, at denne simple aktivitet kan bringe stor ro og velvære ind i dit liv. Så pak dine behagelige sko og tag med mig på en dejlig vandretur på Lodbjerg Strand