Klostergade 49, 7770 Vestervig

40 25 30 90

Kiropraktor Thy

Inspiration til træning fra og i naturen

Møllesving med armene på traveturen eller svømmetag i vandet kan være en fornøjelig og meget gavnlig måde at bevæge sig på, hvis man døjer med nakke eller skuldersmerter. Bevægelserne kommer næsten helt af sig selv og den fornøjelse man har, mens man udfører dem, smitter af på kroppen. Man ved, at smerteoplevelsen mindskes, når aktiviteten foregår i en sammenhæng, der opleves som ”godt” eller ”positivt”.

Så hvis du nyder at trave en tur eller hoppe i bølgerne, så kan du med god samvittighed sige, at du gør noget godt for kroppen og det biomekaniske problem som du måske døjer med for tiden

Og nu du er så heldig at være her i Thy – så tag også lige en rask tur op ad højene eller klitterne – det giver god træning for ben, balder og ryg. God fornøjelse!

Eksempler fra Thy:

En sømand fra Thyborøn havde svære skuldersmerter og skulle ses hurtigt inden skibet skulle have afgang. Der blev arrangeret en tid, der passede med Agger-færgen.

En sommerhusgæst havde samlet sjove murstensrester op ved Helligsø på en lang travetur. Hun henvendte sig fordi hendes hælspore var blusset op igen.

En campist i Hvidbjerg skulle gøre vognen forårsklar, men fik i jag i lænden, da vandet skulle tankes på. Alt andet var klar til at tage af sted og han fik en enkelt behandling, så han kunne nyde ferien.

En efterskoleelev fra Lyngs døjede med hovedpine og fik en stribe øvelser for at træne nakkens muskler.